ZF 24

Sanex, producător de plăci ceramice cu o fabrică la Cluj: Primul trimestru din 2020 s-a încheiat cu o uşoară creştere. Sanex şi-a majorat businessul cu 20% în 2019 comparativ cu anul precedent, ajungând astfel la 158 de milioane de lei

Petrişor Grindeanu, CEO Sanex:

La începutul stării de urgenţă, businessul şi vânzările au fost afectate. Însă, prin măsurile implementate pentru protecţia angajaţilor, impactul stării de urgenţă a fost substanţial redus, astfel că fabrica Sanex din Cluj-Napoca nu şi-a oprit în totalitate producţia, ci doar specific în funcţie de nivelul stocurilor.

Petrişor Grindeanu, CEO Sanex: La începutul stării de urgenţă, businessul şi vânzările au fost afectate. Însă, prin măsurile implementate pentru protecţia angajaţilor, impactul stării de urgenţă a fost substanţial redus, astfel că fabrica Sanex din Cluj-Napoca nu şi-a oprit în totalitate producţia, ci doar specific în funcţie de nivelul stocurilor.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.06.2020, 17:45 260

Producătorul de plăci ceramice Sanex din Cluj-Napoca, deţinut de grupul austriac Lasselsberger, a încheiat primul trimestru din 2020 cu vânzări în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, începutul de an compensând scăderile aduse de lunile martie şi aprilie.

„În primele trei săptămâni ale stării de urgenţă, o parte din partenerii noştri au început să resimtă efectele limitărilor impuse şi acest lucru s-a transpus şi în vânzări. Restricţiile de circulaţie şi limitarea traficului de clienţi în marile reţele DIY (do it yourself, bricolaj – n. red.) au determinat reducerea vânzărilor la începutul crizei medicale, astfel că în lunile martie şi aprilie am înregistrat scăderi, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Q1 s-a încheiat însă bine, cu o uşoară creştere faţă de anul trecut, datorită începutului foarte promiţător din 2020”, spune Petrişor Grindeanu, CEO al Sanex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO