ZF 24

Sase companii, in cursa pentru licenta WIMAX

16.12.2008, 14:55 15

Sase companii au achizitionat caietul de sarcini pentru acordarea celor doua licente de utilizare a frecventelor radio pentru servicii de comunicatii electronice prin intermediul sistemelor de acces pe suport radio de banda larga (BWA). Termenul limita pentru achizitionarea acestuia a fost luni, 15 decembrie 2008.

Cele sase companii interesate sa participe la procedura desfasurata de ANC sunt: Asesoft International, Comcore Management, Cosmote Romanian Mobile Telecommunications, Media Sat, RCS & RDS si Vodafone Romania.

„Vom sti ce companii sunt cele mai interesate de aceste licente pe 5 februarie 2009, cand e termenul limita pentru depunerea ofertelor. Desi ANC va face primul control al indeplinirii conditiilor din licenta la 1 septembrie 2010, sper totusi ca pana la sfarsitul lui 2009 romanii sa beneficieze deja de servicii de tip WiMax”, a declarat Liviu Nistoran, presedintele ANC.

Deschiderea ofertelor va avea loc pe 6 februarie 2009 la sediul Autoritatii, urmand ca stabilirea castigatorilor sa fie facuta pana pe data de 9 martie 2009. Contestatiile se pot depune in intervalul 10-16 martie 2009.

Continutul caietului de sarcini este disponibil si pe pagina de internet a ANC, dar la licitatie vor fi acceptate doar oferte de la companiile care au cumparat caietul de sarcini.

Ofertele depuse vor fi evaluate in functie de urmatoarele criterii: capacitatea financiara, fezabilitatea comerciala, specializarea si experienta, fezabilitatea tehnica si acoperirea propusa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO