ZF 24

Schonline Grup estimeaza afaceri de 22,5 milioane euro

11.01.2008, 16:35 20

Schonline Grup, importator de profile din PVC, estimeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de circa 22,5 milioane euro, in crestere cu 50%, pe fondul deschiderii primelor unitati de productie, in judetul Dambovita, a declarat, astazi, agentiei Mediafax, Robert Veza, directorul de vanzari al firmei.

Potrivit acestuia, firma a consemnat in 2007 o cifra de afaceri de circa 15 milioane de euro, in crestere cu aproximativ cinci milioane de euro fata de nivelul inregistrat in anul precedent.

El a adaugat ca pretul profilelor din PVC va urca in 2008 cu maxim 10%.

Firma va incepe in acest an productia de profile din PVC, dupa ce va cumpara doua linii de extrudare si matrite, instalate intr-o hala situata in localitatea Sinesti, din judetul Dambovita.

Constructia halei a fost finalizata anul trecut, iar utilajele si matritele vor fi instalate la jumatatea anului 2008. Dupa intrarea in functiune a unitatilor, productia proprie va acoperi 70% din totalul vanzarilor companiei de profile din PVC, restul fiind reprezentat de importuri.

Firma intentioneaza sa construiasca, in aceeasi locatie, doua hale de productie a tamplariei din PVC, investitie estimata la 2,6 milioane de euro.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO