ZF 24

Seat estimeaza vanzari cu o treime mai mari in acest an in Romania

30.03.2007, 11:07 10

Vanzarile Seat pe piata romaneasca vor ajunge in acest an la circa 5.000 de unitati, in crestere cu circa 30% fata de anul 2006, a declarat directorul de vanzari pentru marca Seat de la Porsche Romania, Dan Ardelean.

Aproape jumatate din vanzari vor fi acoperite de modelul din clasa mica Ibiza.

"Cresterea va fi sustinuta, pe langa avansul general al pietei prognozat pentru acest an, de extinderea retelei de dealeri, lansarea unui nou model, Freetrack, prezentat la editia trecuta a Salonului Auto de la Geneva si a unor motoare noi. In plus, imaginea Seat tinde sa se maturizeze si sa se individualizeze ca o marca sportiva adresata in special tinerilor, barbati si femei, intre 25 si 35 de ani", a afirmat Ardelean.

Compania si-a completat, ieri, gama de modele cu monovolumul Altea XL. Daca anul trecut cea mai mare parte a masinilor Seat (70%) erau cumparate in leasing pentru acest an reprezentantii marcii asteapta o echilibrare a modalitatilor de achizitie, leasing si plata cash. Circa 15% din vanzarile Seat sunt reprezentate de flote.

Importatorul general al marcii Seat este Porsche Romania, care importa, de asemenea, marcile Volkswagen, Skoda, Porsche, Audi, Bentley si Lamborghini. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO