ZF 24

Şef al ISCIR Argeş, reţinut alături de un inspector, pentru fapte de corupţie

Autor: Mediafax

16.05.2012, 10:59 417

Inspectorul şef al Inspecţiei Teritoriale ISCIR Argeş şi Vâlcea, Valeriu Tudor, care este şi candidat al PDL la primăria localităţii argeşene Ştefăneşti, a fost reţinut alături de un inspector de la unitatea centrală din Bucureşti a ISCIR, cei doi fiind acuzaţi de luare şi dare de mită.

Potrivit anchetatorilor, Valeriu Tudor ar fi dat mită suma de 2.000 de lei inspectorului de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul cazanelor, recipientelor sub presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR) Bucureşti pentru ca acesta să autorizeze o firmă.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei doi salariaţi ai ISCIR sunt la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde sunt audiaţi de către procurori, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie duşi la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de dare şi luare de mită.

Valeriu Tudor este candidat al Partidului Democrat Liberal pentru funcţia de primar al oraşului argeşean Ştefăneşti la alegerile din 10 iunie, fiind preşedinte al organizaţiei democrat-liberalilor din această localitate.

În judetul Argeş, democrat-liberalii candidează sub sigla "Alianţei pentru Argeş şi Muscel".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO