ZF 24

Şefa pe training a fimei de audit BDO a fost recrutată de HP ca finance manager

Şefa pe training a fimei de audit BDO a fost recrutată...

Autor: Corina Mirea

30.06.2013, 21:49 1286

Subsidiara locală a companiei americane Hewlett-Packard, cel mai mare producător de PC-uri din lume, a recrutat-o în urmă cu aproximativ o lună pe Smaranda Ştreangă pe poziţia de finance manager. Ea are o experienţă pe poziţii de management de peste şapte ani în companii precum Media Pro Group sau PwC, iar în ultimii cinci ani ea a ocupat funcţia de director al diviziei de training din cadrul firmei de consultanţă BDO Audit, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul de socializare profesională Linkedin.

„Am decis să plec spre o multinaţională, spre un alt tip de organizaţie pentru a-mi continua cariera într-un loc unde sunt mai multe posibilităţi de a mă dezvolta din punct de vedere profesional“, a spus Smaranda Ştreangă. Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti (ASE), ea a urmat şi cursurile programului de EMBA al WU Executive Academy. De asemenea, ea are mai multe certificări în domeniul finanţelor, în management sau în domeniul educaţional precum CNFPA Trainer, Amcor, CIA şi ACCA.

Din funcţia de finance manager, Smaranda Ştreangă va coordona în următoarea perioadă o echipă care se ocupă cu gestionarea activităţilor de tip commercial accounting a HP. În 2011, Hewlett Packard România SRL a avut afaceri de aproape 70 de mil. euro şi un profit net de circa 8,8 mil. euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. La finalul primului trimestru al acestui an, HP avea 3.600 de angajaţi.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 01.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO