ZF 24

Seful Domo s-a ars: "Nici nu vreau sa ma mai gandesc vreodata la investitii imobiliare"

28.01.2009, 12:21 17

"Nici nu vreau sa ma mai gandesc vreodata la investitii imobiliare", a declarat pentru BUSINESS Magazin, Lorand Szarvadi, dupa ce a simtit pe pielea lui caderea pietei imobiliare, acesta nevazand pentru moment o solutie de a-si valorifica investitia de 25 milioane euro, facuta intr-un teren de 100 de hectare in nord-vestul Capitalei.

Acum doi ani, imediat dupa ce a incasat banii pe cele 75% din actiunile Domo vandute catre fondul de investitii Equest, Lorand Szarvadi a cheltuit o buna parte din bani pe acel teren.

Lorand Szarvadi, CEO al retailerului de electronice, cumparase terenul impreuna cu partenerul sau de afaceri Ferenc Hegedus, pentru 25 de milioane de euro, din care Szarvadi a avut o contributie de peste 95%, potrivit estimarilor din piata.

"Cand iei decizia sa bagi aproape toti banii intr-un teren, o faci cu o oarecare teama, pentru ca este un risc enorm. Pe noi ne-a furat cresterea exploziva a pietei imobiliare, care nu prea lasa loc de esecuri pe atunci", declara acum Szarvadi.

Despre pariuri gresite in imobiliare si cat au pierdut cei mai importanti oameni de business investind pe piata imobiliarelor, cititi pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO