ZF 24

Septimiu Postelnicu, aprobat de BNR pentru pozitia de vicepresedinte al UniCredit Tiriac

Septimiu Postelnicu, aprobat de BNR pentru pozitia de vicepresedinte al UniCredit Tiriac
24.02.2010, 15:32 167

Septimiu Postelnicu, 32 de ani, a primit aprobarea BNR pentru aexercita functia de vicepresedinte pe operatiuni (Global BusinessServices) al UniCredit Tiriac Bank, a sasea institutie de credit depe piata locala.

"Zona GBS reprezinta un motor al intregii organizatii, asigurandtot ce inseamna infrastructura si resurse in spatele fortei devanzari. Ne concentram in aceeasi masura pe relatia cu clientiinostri, carora ne propunem sa le oferim un timp optim de reactie siservicii de inalt nivel, prin suportul acordat celorlaltedepartamente ale bancii. Astfel, urmarim cresterea calitatii prinintregul lant de procese si proceduri, dar si prin inovatieinformatica", a declarat Postelnicu.

In 2009 Postelnicu s-a aflat la Milano, ocupand pozitia devicepresedinte al grupului UniCredit Global Leasing. El a coordonatactivitatile de oranizare, logistica si IT ale celor 17 companii deleasing din cadrul grupului. Anterior, timp de trei ani, Postelnicua condus operatiunile locale ale UniCredit Leasing, cea mai marecompanie de pe piata leasingului financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO