ZF 24

Serena Williams, varianta feminina a lui John McEnroe, data afara din US Open pentru injurii aduse arbitrului de tusa

Serena Williams, varianta feminina a lui John Mcenroe, data afara din US Open pentru injurii aduse arbitrului de tusa
13.09.2009, 15:34 38

Serena Williams s-a dovedit a fi de neoprit in injuriile aduseunui arbitru de tusa, dupa ce a fost invinsa de belgiana KimClijsters in semi-finalele US Open, informeaza The Telegraph.

Jucatoarea de origine americana, a fost invinsa cu 6-4, 7-5 deKim Clijsters intr-un meci care s-a terminat cu scandal dupa ceSerena a injurat un arbitru de tusa, fapt ce i-a adus si un punctde match penalizare.

Detinatoarea titlului si favorita turneului a fost batuta cu6-4, 6-5 si 15-30 in momentul in care a fost luata decizia desanctionare a jucatoarei.

Atacul cu injurii si indreptarea in mod amenintator a racheteide tenis catre arbitrul de tusa, dupa ce Serena a fost atentionataanterior cu privire la incalcarea codului de conduita, a rezultatintr-un punct penalizare si pierderea meciului.

Injuriile aduse de jucatoare arbitrului de tusa au facut peacesta sa raporteze incidentul arbitrului meciului, Brian Earley.Microfoanele instalate pe terenul de tenis au reusit sa surprinda oparte a discutiei, Serena Williams incercand sa sustina un argumentin fata oficialului: "Nu am spus niciodata ca te voi omori!Vorbesti serios?".

Serena Williams aminteste de un alt jucator de tenis, cunoscutpentru iesirile sale la deciziile arbitrilor, John McEnroe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO