ZF 24

Severnav se mentine pe profit si la noua luni

26.10.2006, 13:54 14

Santierul naval Severnav Drobeta-Turnu Severin a obtinut in primele noua luni un profit de 0,84 milioane de euro (3 milioane de lei), fata de o pierdere de circa 73.000 de euro(0,26 milioane de lei) in perioada similara a anului trecut.

Cu toate acestea, afacerile companiei au scazut in aceeasi perioada de aproape trei ori, ajungand la 4,32 milioane de euro (15,2 milioane de lei). Severnav inregistra anul trecut la noua luni o cifra de afaceri de 12,5 milioane de euro (45,5 milioane de lei).

Compania avea dupa primele trei trimestre ale anului venituri din variatia stocurilor de circa 30 de milioane de euro (109,4 milioane de lei). Reprezentantii societatii puneau aceste venituri pe seama reevaluarii contractelor pe care compania le are in desfasurare, in conditiile in care materiile prime si tarifele la utilitati au inregistrat cresteri. Diferentele din reevaluare vor determina venituri suplimentare pentru companie in momentul livrarii, conform acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO