ZF 24

SIF Moldova mizeaza in acest an pe un profit net de 75 mil. lei

08.02.2008, 18:45 10

SIF Moldova previzioneaza pentru acest an un profit net de 75 de milioane de lei, in crestere cu 15,6% fata de castigul consemnat in 2007, de 64,86 milioane de lei, intentioneaza sa-si dubleze capitalul social, prin incorporarea rezervelor, si sa nu acorde dividende pentru anul trecut, informeaza Mediafax.

Consiliul de Administratie al societatii de investitii financiare propune actionarilor repartizarea profitului net in contul "alte rezerve", respectiv nedistribuirea de dividende pentru anul trecut, si majorarea capitalului social prin incorporarea rezervelor si distribuirea de titluri gratuite.

Administratorii vor convoca Adunarea Generala a Actionarilor in ultima decada a lunii februarie, iar in cazul in care operatiunea va fi aprobata, fiecare actionar va primi o actiune gratuita pentru una detinuta, se arata intr-un comunicat SIF Moldova transmis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO