ZF 24

Simona Halep: Cred că Andrei Pavel va face parte din echipa mea

Simona Halep: Cred că Andrei Pavel va face parte din...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

30.10.2017, 14:36 126

"Nu ştiu dacă Andrei Pavel m-ar fi ajutat mai mult dacă ar fi fost alături de mine la Singapore. Cred că el o să facă parte din echipa mea, la fel cum o să facă şi Darren. O să port o discuţie cu el pe această temă. Nu schimb nimic în ceea ce ţine de Darren (n.r. — antrenorul Darren Cahill). El mă ajută întotdeauna când e alături de mine." a spus Simona Halep la sosirea în România

Sportiva din Constanţa spune că a fost flatată de declaraţia lui Roger Federer, cel care a spus despre Halep că merită să fie prima în lume, chiar dacă nu a câştigat un turneu de Grand Slam.

"Am văzut ce a declarat Roger şi îi mulţumesc. Cuvintele lui îmi dau încredere. Sunt convinsă că merit să fiu pe primul loc în lume deoarece am fost destul de constantă în acest sezon. M-au felicitat foarte multe fete din circuit, iar când am primit trofeul a fost un moment deosebit pentru mine, pe care nu o să-l uit niciodată. Sper ca în viitor să trăiesc mai multe clipe frumoase. Obiectivul meu în sezonul viitor e clar: trebuie să câştig un turneu de Grand Slam şi voi munci mult pentru asta. O să lucrez în continuare şi la serviciu ca să fiu şi mai puternică." a mai spus Halep.

Pentru Halep urmează o perioadă în care va sta departe de tenis, urmând să reia pregătirile în luna decembrie. Simona e convinsă că Wozniacki a meritat să câştige Turneul Campioanelor.

"Eu am început bine turneul, dar am întâlnit jucătoare care nu au făcut greşeli şi mi-a fost mai greu. Pe lângă asta m-a dezavantajat şi terenul. Wozniacki a jucat cel mai bine dintre toate şi a meritat să câştige turneul." a spus Simona Halep.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO