ZF 24

Sport.ro intra in format HD in oferta UPC

01.02.2010, 14:18 36

UPC Romania, numarul doi pe piata locala de cablu TV, si-aextins grila digitala de programe prin lansarea, incepand deastazi, a doua noi canale TV in format High Definition.

UPC Romania ofera, pentru abonatii sai la serviciul deteleviziune digitala prin cablu, doua noi programe de televiziunein format High Definition: National Geographic Channel HD siSport.ro HD. Aceste canale TV vor fi disponibile la nivel nationalincepand cu data de 1 februarie 2010, pentru toti clientii care seaboneaza la HD si se adauga programelor deja disponibile in formathigh definition: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, HistoryHD si Fashion TV HD.

Aceste doua noi canale se adauga grilei de programe dejaexistenta, care se extinde astfel la 119 canale TV, UPC Romaniafiind operatorul cu cea mai larga oferta de programe TV pentruplatforma digitala.

Noile programe acopera doua zone de interes pentru clientii UPC:documentarele si sportul. Sport.ro HD ofera competitii sportive dinfotbal (Europa League), wrestling, volei, handbal, K1 - mai mult,mai clar, mai detaliat, potrivit reprezentantilor UPC.

In alta ordine de idei, UPC a anuntat ca introduce la data de 1februarie un pachet suplimentar pentru toti clientii sai laserviciul de televiziune digitala, pachetul CineStar, care contine3 canale TV de filme, pentru 8 lei (fara TVA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO