ZF 24

Steaua ar putea inregistra profit de 13 milioane euro, iar finantatorul se trezeste cantand “Becali pleaca din Ghencea”

Steaua ar putea inregistra profit de 13 milioane euro, iar finantatorul se trezeste cantand “Becali pleaca din Ghencea”
14.08.2009, 11:54 19

La clubul din Ghencea se anunta o toamna bogata in acest sezon, sume mai mari sau mai mici urmand sa acopere cheltuielile echipei si sa marcheze un profit considerabil pentru patronul Gigi Becali, scrie ProSport.

Exista trei directii de pe care se poate calcula profitul foarte mare pe care il va avea Steaua. Prima e cea a performantei, echipa lui Bergodi urmand mai mult ca sigur sa se califice in grupele Europa League, de aici rezultand destule milioane. Planul doi e reprezentat de recuperarea banilor de pe transferuri, ros-albastrii avand sume mari de luat, inclusiv din vanzarea lui Goian. Cea de-a treia directie tine de marketing si este poate cea mai importanta sursa de venit pentru Steaua, care, iata, dupa cum isi dorea si patronul, a inceput sa se autofinanteze. Si o face foarte bine, profiturile fiind cu siguranta cele mai mari pentru un club de fotbal din Romania. Toate acestea ar putea aduce clubului din Ghencea 13 milioane de euro.

Despre cum va reusi clubul Steaua sa faca 13 milioane euro cititi pe www.prosport.ro.

Cu tot profitul scos de echipa, Becali continua sa fie atacat ca urmare a performantelor slabe. Contestat de suporteri, Gigi Becali s-a obisnuit deja cu tratamentul pe care i-l aplica fanii. Patronul Stelei adora scandarile publicului la adresa sa si spune ca a inceput sa cante prin casa deja celebra strigare de pe stadion “Becali, pleaca din Ghencea!”

“Cand ma scol dimineata cant 'Becali pleaca din Ghencea'. Spre exemplu, de dimineata cand m-am spalat fredonam 'Nimeni nu te vrea, Becali, pleaca din Ghencea'. A inceput deja sa-mi placa sa-mi cante asa ceva, are ritm”, a declarat patronul Stelei la Sport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO