ZF 24

SW Umwelttechnik Romania si-a majorat capitalul social cu 2,2 mil. euro, la 3 mil. euro

16.07.2007, 18:55 15

Subsidiara din Romania a grupului austriac din domeniul protectiei mediului SW Umwelttechnik si-a majorat capitalul social cu 2,2 milioane euro, la 3 milioane euro, prin aport in numerar din partea asociatului unic, SW Umwelttechnik Stoiser&Wolschner AG din Austria.
Majorarea a fost aprobata in luna iunie si va fi realizata prin transfornmarea imprumuturilor pe termen scurt acordate de asociatul unic in peioada 1 iulie 2005 - 15 decembrie 2006 in aport la capitalul social, potrivit unui anunt al firmei publicat in Monitorul Oficial.
Grupul austriac a anuntat anterior ca va investi 30 de milioane de euro, in urmatorii trei ani, pentru construirea a doua fabrici de prefabricate din beton in judetele Giurgiu si Mures.
Grupul a obtinut in primul trimestru venituri de 16 milioane de euro, in crestere cu 72%, in conditiile in care afacerile companiei in Romania aproape s-au triplat, la aproximativ 1,44 milioane euro. Veniturile grupului in Romania obtinute in primele trei luni au crescut cu 178%, avans superior ritmurilor inregistrate in Ungaria si Austria, respectiv 79% si 26%. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO