ZF 24

TenarisSilcotub a dat burse pentru studenti de 100.000 de euro

09.11.2008, 15:00 25

40 de studenti romani care studiaza in domeniul metalurgiei sau al ingineriei electrice si mecanice vor primi de burse in valoare totala de 96.000 de euro, adica 2.400 de euro pentru fiecare student, in cadrul Roberto Rocca Education Program, sponsorizate de TenarisSilcotub.

”TenarisSilcotub isi continua investitiile in resursele umane, activul cel mai valoros al companiei. In acesti trei ani de cand am lansat programul, am confirmat angajamentul Tenaris de a sustine educatia, indiferent de nivelul acesteia. Suntem convinsi ca printr-o colaborare permanenta cu institutiile de invatamant si prin investitii in tinerii profesionisti vom contribui la dezvoltarea industriei si tehnologiei, sectoare critice pentru succesul economic al unei tari”, spune Paolo Bassetti, vicepresedinte executiv al TenarisSilcotub.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, de unde provin cei 40 de studenti participanti la Roberto Rocca Education Program si cum s-a desfasurat procesul de selectie a bursierilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO