ZF 24

Termen prelungit pentru declararea de catre bucuresteni a masinilor in leasing

31.01.2007, 13:56 12

Bucurestenii proprietari de masini in leasing pot sa isi declare bunurile la Directiile de Taxe si Impozite Locale inclusiv in luna februarie, fara sa fie sanctionati pentru intarziere, potrivit unei decizii luate de edilii sectoarelor Capitalei.

Bucurestenii din sectorul 1 care nu si-au declarat masinile cumparate in leasing pana la data de 31 ianuarie 2007, pot sa-si declare bunurile la directiile de Taxe si Impozite, fara sa fie sanctionati, pana la sfarstiul lunii februarie.

"Este o lege noua, o prevedere noua, de multi neinteleasa. Termenul este, de asemenea, foarte scurt. Din acest motiv, am decis sa primim documentele de la titularii unor astfel de contracte, fara sa-i sanctionam. Nu este vorba de o prelungire a termenului pana la care pot sa depuna actele, ci doar oferim o perioada prelungita de clemeneta pentru cei care au intarziat sa-si declare bunurile cumparate in leasing", a declarat, astazi, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

Aceeasi masura a fost luata si de restul primariilor de sector, care vor primi documentele titularilor contractelor de leasing, fara sa aplice sanctiuni, pana la sfarsitul lunii februarie. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO