ZF 24

Termoelectrica are propuneri de la 6 investitori interesati sa modernizeze CET Galati

28.06.2007, 18:03 23

Producatorul de energie Termoelectrica a primit, astazi, oferte de la sase companii interesate sa investeasca in modernizarea termocentralei Galati, au declarat surse din companie.
Termoelectrica a primit documente de precalificare pentru modernizarea termocentralei Galati de la companiile Edison (Italia), Electrabel (Belgia), Enel (Italia), CEZ (Cehia), AES Corporation (SUA) si Gaz de France.
Proiectul vizeaza modernizarea unor grupuri energetice din cadrul centralei, dar si realizarea unor unitati noi de productie a energiei electrice si termice.
La Borzesti, Termoelectrica vizeaza realizarea unor capacitati noi de producere a energiei electrice, de 400-500 MW, care sa utilizeze drept combustibil gaze naturale sau huila din import.
Termoelectrica desfasoara proiecte similare la Braila, unde urmeaza sa selecteze castigatorul licitatiei, si la termocentrala de la Doicesti. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO