ZF 24

Teste Cosmote cu reţeaua 4G: viteza de descărcare, aproape de 150 Mbps. Lansarea comercială în aprilie, cu download de 75 Mbps

Lampros Iskos, directorul tehnic al companiei

Lampros Iskos, directorul tehnic al companiei

Autor: Adrian Seceleanu

18.02.2013, 12:43 935

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de teelefonie mobilă, va lansa comercial serviciile de date 4G, cu viteze de download de până la 75 Mbps până la finele lunii aprilie, a declarat Lampros Iskos, directorul tehnic al companiei, în cadrul unei conferinţe de presă.

Iniţial, serviciile de date 4G vor fi disponibile pe anumite modele de tablete şi pe modemuri USB dedicate, a spus Panos Makris, directorul comercial al operatorului. El a adăugat că serviciile vor fi lansate în mai multe localităţi, printre care şi Bucureşti.

În cadrul evenimentului, Cosmote a demonstrat viteze de download de aproape 150 Mbps prin reţeaua sa 4G. Până la finele lunii aprilie, clienţii Cosmote pot testa serviciile 4G ale companiei în cadrul magazinului deschis de companie în cadrul Băneasa Shopping City.

Cosmote lucrează cu Ericsson şi ZTE la devoltarea reţelei 4G.

Orange şi Vodafone, principalii rivali ai Cosmote, au lansat deja comercial serviciile 4G.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO