ZF 24

Titlurile Carlsberg au urcat cu 5,1%

09.05.2007, 16:26 20

Titlurile Carlsberg au urcat astazi cu 5,1% pe fondul cresterii profitului operational din primul trimestru al anului peste nivelul estimat, ca urmare a temperaturilor si a vanzarilor ridicate din Europa de Est si Asia, transmite Reuters.
Compania, al saselea mare producator de bere la nivel mondial, a raportat un profit calcultat inainte de deducerea dobanzilor si impozitelor de 402 milioane de coroane daneze (53,9 milioane de euro) si a majorat previziunile referitoare la profitul si vanzarile din acest an.
Vanzarile au urcat in aceeasi perioada cu 14%, la 8,9 miliarde de coroane daneze, peste estimarile analistilor, de 8,3 miliarde de coroane, pe fondul rezultatelor bune obtinute de BBH, companie mixta a producatorului danez cu firma Scottish & Newcastle.
Pentru acest an, Carlsberg anticipeaza un profit operational de 4,7 miliarde de coroane daneze si o crestere cu 7% a vanzarilor. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO