ZF 24

TMK-Artrom a imprumutat 16,5 mil. euro de la o firma din grup

02.08.2007, 20:44 18

Producatorul de tevi TMK-Artrom a contractat un credit in valoare de 16,5 milioane de euro, de la compania elvetiana TMK Global, din grupul rus TMK, pentru finantarea necesitatilor de capital circulant, a anuntat, astazi, firma din Slatina, controlata de asemenea de TMK.
Contractul de credit revolving a fost semnat la 25 iulie, iar data de rambursare este 20 decembrie 2007, se arata intr-un comunicat al TMK-Artrom transmis Bursei de Valori Bucuresti.
Dobanda va fi calculata in functie de ratele fiecarei transe a imprumutului, iar creditul s-a acordat fara ca firma din Slatina sa constituie garantii.
Firma a anuntat luni contractarea, de la aceeasi firma, a unui alt credit revolving, in valoare de 19 milioane de dolari. Acest contract, semnat la 11 iulie, are o perioada de rambursare de 365 de zile de la data primelor fonduri atrase si o dobanda anuala de 8%. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO