ZF 24

Trei blocuri din Uricani, vandute la pretul unui apartament

18.04.2007, 14:41 17

Autoritatile locale din orasul Uricani au vandut trei blocuri de locuinte, unul cu zece etaje, iar celelalte doua cu cate patru etaje, la pretul unui apartament, edilii sustinand ca afacerea pe care au incheiat-o este extrem de profitabila.

Cele trei imobile au fost vandute unei societati din Cluj Napoca, cu suma totala de 149.000 de lei.

Blocul turn a fost vandut cu 67.000 lei, cel de-al doilea imobil, blocul E5, a fost vandut cu 47.000 de lei, in timp ce al treilea imobil, situat in zona Campu lui Neag, a fost vandut cu 35.000 de lei.

Edilii locali sustin ca afacerea pe care au incheiat-o este extrem de profitabila pentru bugetul local si pentru oras, dat fiind faptul ca respectivele imobile erau intr-o avansata stare de degradare, iar Primaria nu avea fonduri pentru renovarea lor.

"Eram in stare sa le dam cu un euro, numai sa le refaca cineva. Lucrarile la blocul turn vor demara in aceasta vara. Firma din Cluj avea niste proiecte de amenajare a unui complex hotelier, cu parcare subterana si exterioara, iar camerele sa beneficieze de toate dotarile necesare", a declarat, astazi, viceprimarul orasului, Constantin Stancu. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels