ZF 24

Udrea cere companiilor de publicitate sa puna la dispozitie panouri outdoor

Udrea cere companiilor de publicitate sa puna la dispozitie panouri outdoor
05.07.2009, 17:36 17

Elena Udrea, ministrul Turismului, a decis sa ceara companiilor de publicitate sa puna gratuit la dispozitia ministerului panouri outdoor pentru campania de promovare a turismului intern “Turist in Romania”.

“Societatile de acest gen sunt rugate sa puna la dispozitia ministerului, in mod gratuit, panourile publicitare de tip outdoor pe care le au disponibile in perioada 10 iulie – 31 august anul acesta”, potrivit reprezentantilor rministerului.

Campania „Turist in Romania” a Ministerului Turismului urmareste promovarea destinatiilor romanesti pe plan intern pentru a determina cat mai multi romani sa isi petreaca vacantele in tara.
Aproape 1,2-1,5 de milioane de romani au mers in vacanta in strainatate anul trecut prin agentiile de turism, in crestere cu pana la 20% fata de anul anterior. In ultimii cinci ani au fost cresteri de 20%-30% ale numarului de turisti romani care au cumparat pachete de vacanta in strainatate. Anul acesta vom asista la o stagnare sau la o crestere cu o cifra a numarului de turisti romani ce aleg destinatii externe, potrivit agentiilor de turism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO