ZF 24

Udrea trece la atac. Palm Beach din Mamaia, primul hotel de cinci stele din Romania, declasificat

15.06.2009, 15:50 55

Ministerul Turismului a declasificat hotelul Palm Beach din Mamaia de la 5 la 4 stele, aceasta fiind prima unitate de cinci stele din Romania careia i-a fost coborat nivelul de clasificare, pentru deficiente privind personalul si calitatea serviciilor, informeaza Mediafax.

"In urma unui control intreprins in data de 3 iunie de catre reprezentantii Directiei Generale de Control si Protectie a Turistilor din Ministerul Turismului, hotelul Palm Beach din Mamaia a fost declasificat de la cinci la patru stele pentru nerespectarea prevederilor legale privind criteriile minime de clasificare a structurilor de cazare", au declarat reprezentantii Ministerului Turismului.

Astfel, hotelului ii lipsea sistemul de trezire a clientilor, obligatoriu pentru o unitate de cinci stele, nu beneficia de serviciu de birou, reprezentat de prezenta in fiecare camera a unei mape, cu pix si hartie, si ii lipseau, de asemenea, spatiile pentru vanzarea diverselor produse.

Reprezentantii ministerului au mai constatat ca unitatea era deficitara si in ceea ce priveste personalul, la Palm Beach neexistand nici portar, nici angajat care sa care bagajele turistilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO