ZF 24

Un IT-lionar: In 10 ani intreaga noastra viata va fi salvata pe internet

08.07.2009, 09:20 22

Visul unor locuinte si birouri inteligente continua sa-i preocupe pe cei care isi imagineaza evolutia tehnologiei in viitor, scrie BUSINESS Magazin. Calauzit minut cu minut de tehnologie si conectat constant la internet, omul viitorului pare un fel de rotita intr-un angrenaj virtual mereu mai cuprinzator. Alexandru Costin, director general Adobe Romania, crede ca in toate domeniile si in special in IT, suntem intr-un moment de rascruce, cand viteza cu care se acumuleaza cunoasterea si se aplica inovatiile a devenit exponentiala. Aceasta accelerare va continua zeci de ani de-acum inainte: “Sunt sigur ca va exista in timpul vietii mele profesionale inca o revolutie la fel de mare cum au fost tranzistorul sau circuitul integrat”.

Cititi si comentati exercitiul de imaginatie facut de Alexandru Costin in care relateaza o zi din viata lui peste 10 ani pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO