ZF 24

Vladescu: Cautam solutii pentru relansarea creditarii, dar bancile nu au proiecte noi de finantare

04.02.2010, 13:48 17

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat joi, dupa ointalnire cu reprezentantii Asociatiei Romane a Bancilor, ca secauta solutii pentru relansarea creditarii, insa in prezent nuexista proiecte noi de finantare, bancile axandu-se perestructurarea liniilor de credit existente, informeaza Mediafax Business.

"Toti ne dorim sa fie relansata creditarea. Din pacate, nuexista proiecte noi, doar trei banci au peste cinci proiecte noi",a spus Vladescu, dupa intalnirea cu reprezentantii ARB.

Potrivit presedintelui ARB, Radu Ghetea, discutiile au vizat10-11 domenii, printre care propuneri privind accesarea de fondurieuropene, relansarea creditarii si a cresterii economice, areevaluarii garantiilor bancare, dar si probleme legate decooperarea dintre ANAF si banci privind colectarea de taxe siimpozite. Mai multe despre discutiile dintre ministrul de Finante sireprezentantii bancilor de pe piata romaneasca cititipe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO