ZF 24

Vodafone oferă spaţiu de stocare în cloud pentru abonaţii la internet

Vodafone oferă spaţiu de stocare în cloud pentru...

Autor: Ioana Nita

01.08.2013, 12:27 621

Vodafone, al doilea operator de pe piaţa telecom din România, a adăugat noi servicii în abonamentele de internet pentru laptop sau PC, care includ spaţiu de stocare în cloud, acces la programe TV şi promoţia cu hotspot mobil gratuit, pentru clienţii care aleg abonamentul Internet Nelimitat Extra.

Astfel, Internet Nelimitat Standard, Plus si Extra includ 5GB spaţiu de stocare în cloud, Internet Nelimitat Turbo 75 include Vodafone Cloud 15GB, iar Internet Nelimitat Turbo 100 include Vodafone Cloud 25GB pe toată perioada contractuală.

În ceea ce priveşte abonamentele Internet Nelimitat Turbo 4G, acestea permit accesul gratuit la pachetul TV by Vodafone, din aplicaţia SeeNow.

Pachetul TV by Vodafone oferă acces la 43 de canale TV. Utilizatorii care aleg abonamentul Internet Nelimitat Extra pe doi ani beneficiază gratuit de hotspot-ul mobil Vodafone Hotspot R205, la care se pot conecta până la 5 dispozitive simultan.

Vodafone România, parte a grupului britanic cu acelaşi nume, avea la sfârşitul lunii martie circa 8 milioane de clienţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO