ZF 24

Voicu: Nu am voie sa iau legatura cu Hrebenciuc, Vanghelie si Dan Ioan Popescu

11.12.2009, 17:52 39

Senatorul PSD Catalin Voicu, fost consilier al lui Ion Iliescu -cercetat de DNA pentru trafic de influenta - a afirmat, dupa de adat o declaratie in calitate de invinuit in fata procurorilor ca nuare voie pentru 30 de zile voie sa ia legatura cu liderii PSDViorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie si cu fostul fruntassocial-democrat, fost ministru al economiei in guvernul AdrianNastase, Dan Ioan Popescu.

De asemenea, el a mai spus la Antena 3, ca nu are voie sa se vadacu un consilier al sau, Ioan Nastase, si cu avocatul CezarBivolaru.
"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA)efectueaza cercetari penale fata de inculpatul Catalin Voicu,senator, in sarcina caruia s-au retinut doua infractiuni de traficde influenta", se arata intr-un comunicat al DNA, care spune cadetalii vor fi furnizate ulterior.

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie afirmat astazi ca l-asunat pe Voicu, dupa iesirea de la DNA, in cadrul convorbiriiacesta transmitandu-i ca "lucrurile sunt complicate" si ca artrebui sa vorbeasca mai putin, pentru a nu cadea suspiciuni siasupra lui.

Viorel Hrebenciuc, a declarat ca a fost sunat in cursul diminetiide senatorul PSD Catalin Voicu, acesta spunandu-i ca a fost"saltat" de pe strada "ca un infractor".
La Bruxelles, la finalul reniunii Consiliului European,presedintele Traian Basescu a afirmat, in fata presei romane ca nuare nicio legatura cu cazul si ca daca cineva crede ca presedintelese ocupa cu chemari la DNA, este "cel putin copil".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO