ZF 24

Ziarul Financiar a castigat doua premii la Gala Premiilor Pietei de Capital

19.11.2008, 22:04 35

Ziarul Financiar a castigat premiul brokerilor pentru calitatea analizei pietei de capital acordat unei publicatii de specialitate in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital. La aceeasi categorie, ZF a castigat si premiul publicului, ca urmare a votului derulat pe site-ul Asociatiei Brokerilor.

Andrei Chirileasa, editorul departamentului piete de capital din cadrul ZF, a castigat premiul de excelenta pentru profesionalism in reflectarea pietei de capital, acordat de comunitatea brokerilor. De asemenea, el a fost nominalizat pentru premiul acordat celui mai consecvent comentator al pietei bursiere, unde a castigat premiul special acordat pe baza votului publlicului.

Site-ul www.zf.ro a fost nominalizat la categoria cea mai apreciata sursa internet de informare in domeniul pietei de capital, unde premiul a fost adjudecat de site-ul Bursei de Valori Bucuresti (www.bvb.ro).

In cadrul Galei Premiilor Pietei de capital s-au mai acordat premii companiilor listate, investitorilor si persoanelor care au contribuit in ultimul an prin initiativele lor la promovarea pietei de capital din Romania.

Gala Premiilor Pietei de Capital, organizata de Asociatia Brokerilor, a devenit un eveniment de referinta pentru piata de capital, ajungand in acest an la a saptea editie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO