ZF 24

Ziua de Cluj: Mechel Campia Turzii a intrat pe profit

Ziua de Cluj: Mechel Campia Turzii a intrat pe profit
30.07.2007, 11:42 34

Mechel Campia Turzii (foto) a intrat pe profit in primul semestru al acestui an, cu 1,45 de milioane de dolari, fata de o pierdere de 4,2 milioane inregistrata in semestrul I din 2006, potrivit datelor companiei, citate de Ziua de Cluj.

"Activitatea care se desfasoara in prezent, cu un colectiv de patru ori mai mic, are ca obiectiv principal realizarea productiei in conditii de eficienta prin incarcarea la capacitate a fluxurilor recent puse in functiune, reorganizarea unor fluxuri existente pentru cresterea productivitatii si controlul costurilor de fabricatie", explica Grigore Farcasiu, responsabilul de comunicare al companiei Mechel Campia Turzii.


Mechel Campia Turzii, parte a grupul Mechel inregistrat in Elvetia, a inregistrat anul trecut o pierdere de 27,7 mil. lei (7,8 mil. euro), de peste trei ori mai mica decat cea din 2005, care se cifra la 88,6 mil. lei (24,4 mil. euro). In aceeasi perioada, afacerile companiei s-au majorat cu 21%, ajungand la 424,4 mil. lei (120,5 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO