ZF 24

Zoltan Teszari vrea să investească 100.000 de euro în două terenuri de tenis la Oradea

Zoltan Teszari vrea să investească 100.000 de euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

17.12.2013, 17:51 5482

Zoltan Teszari, cel mai important acţionar al RCS&RDS, şi-a manifestat intenţia de a încheia un parteneriat cu primăria Oradea, în vederea amenajării a două terenuri de tenis, investiţie estimată la aproximativ 100.000 de euro, conform primăriei Oradea. Municipalitatea din Oradea deţine în administrare baza sportivă din Ioşia, care include un număr de zece terenuri de tenis. Pentru extinderea şi modernizarea acestei baze sportive, omul de afaceri intenţionează să amenajeze încă două terenuri de tenis faţă de cele existente. Proiectul urmează să fie discutat în cadrul şedinţei de consiliu local din data de 19 decembrie.

’’În schimbul investiţiilor efectuate, consiliul local va pune la dispoziţia domnului Teszari un teren acoperit pe o perioadă de zece ani, care va putea fi subînchiriat, în vederea susţinerii şi promovării sportului, în special copiilor’’, au declarat reprezentanţii primăriei Oradea.

În cazul în care consilierii locali vor aproba realizarea acordului de parteneriat, lucrările de amenajare a terenurilor vor fi efectuate în maxim un an de zile de la data semnării acordului, terenurile având o suprafaţă generală de 37x18 mp fiecare.

La jumătatea acestui an RCS&RDS avea 11.243 de angajaţi, dintre care aproape 5.000 în departamentul tehnic, iar 1.417 în departamentul care are în gestiune posturile TV proprii ale grupului, conform prospectului emisiunii de obligaţiuni lansată de companie. În ceea ce priveşte acţionariatul companiei, datele din prospectul de emisiune arată că Zoltan Teszari are în continuare peste 45% din companie, fiind astfel acţionarul cel mai important al RCS&RDS.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO