ZF 24

Zone Arena va fi demolată. Cum comentaţi?

Zone Arena va fi demolată
22.07.2010, 16:33 62

Reprezentanţii SC Arena Invest SRL au comunicat PrimărieiSectorului 2 că, în urma notificărilor primite pentru demolareaconstrucţiilor ilegale din Zona Arena, a început demontareatribunelor, urmând să fie demontată şi scena de spectacole, astfelcă în zonă nu se vor mai organiza concerte, informează Mediafax.

Primăria Sectorului 2 a anunţat, joi, într-un comunicat depresă, că, în urma notificărilor făcute reprezentanţilor societăţiiArena Invest pentru demolarea construcţiilor ilegale din ZonaArena, aceştia au anunţat că au început deja demontarea tribunelorşi se află în curs de demontare a scenei de spectacole.

Reprezentanţii societăţii au mai comunicat că nu vor maiorganiza în acest perimetru niciun fel de concerte sau producţiimuzicale, potrivit sursei citate.

Reprezentanţii SC Arena Invest SRL au anunţat Primăriasectorului 2 în legătură cu aceste decizii, în mod oficial,printr-o adresă transmisă ediului de sector. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO