ZF Live

VIDEO. Dedu, Primăria Capitalei, la ZF Live: Ce prevede proiectul de lărgire a străzii Fabrica de Glucoză

19.01.2015, 14:21 670

Principalul proiect de infrastructurã care va fi demarat în acest an prevede lărgirea străzii Fabrica de Glucoză, parte a unui proiect mai amplu care vizează crearea unei legături în A1, A3 şi DN1, a declarat Ion Dedu, directorul pentru infrastructură de la  Primăria Capitalei.

Ce proiecte noi încep anul acesta

Lărgirea Str. Fabricii de Glucoză, ca să ameliorăm situaţia actuală. Una din cele mai dificile zone; intră în plus un cartier rezidential, plus 3-4 clădiri de birouri. Dacă autostrada A3 ajunge în Bucureşti e nevoie neapărat de lărgire.

Proiectul e în faza de achiziţie, probabil se va încheia în aprilie.

De la 2 la 4 benzi, se rezolvă conflictele din intersecţii mai bine, tot la sol, nu avem varianta denivelată ca urmare a planului urbanistic aprobat în zonă. Se va face legatura între A1, A3, DN1,  inelul median zona de nord, denumit autostrada suspendată.

Toată această zonă, de la Colentina-Andronache până la intersecţia cu Ciurel unde intră A1 ar fi un miliard de euro. Există şi un tunel lângă parcul Herăstrău.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 19 ianuarie, o discuţie despre proiectele de infrastructură ale capitalei de anul acesta

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO