ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Cele mai vândute maşini second-hand în România

Autor: Cătălina Butan

15.07.2013, 13:23 2861

Cele mai vândute maşini second-hand de dealerul auto Rădăcini Group, unul dintre cele mai importante grupuri auto din România sunt Volskwagen, Opel şi Ford.

 „Vrem să ne dezvoltăm businessul în această direcţie( vânzări de second-hand- n.red.). Vindem toate brandurile second-hand. Avem sistemul de buy back dar facem şi trading. Cele mai vândute maşini second-hand sunt Volswagen, Opel şi Ford. Sunt brandurile care merg cel mai bine în partea de second hand. Sunt şi clienţi care vin să-şi schimbe Dacia veche cu o nouă maşină, Florin Ciobanu, marketing manager Rădăcini Group în emisiunea ZF LIVE de luni, 15 iulie.

El a mai precizat că raportul dintre maşinile noi şi cele second-hand comercializate de grupul auto Rădăcini este cel de la nivelul pieţei, de 1 la 10.

VIDEO ZF LIVE. Florin Ciobanu, Rădăcini Group: Vânzările de maşini noi se vor dubla în 2015. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF LIVE, de luni, 15 iulie

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO