ZF Live

VIDEO ZF Live. Cum să alegi cea mai bună maşină din anunţurile online? Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 13 mai, cu Florin Ciobanu, autopro.ro

13.05.2014, 13:59 454

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 13 mai, cu Florin Ciobanu, project manager autopro.ro, despre cum să alegi cea mai bună maşină din anunţurile online.

Mediafax Group a relansat site-ul de anunţuri auto Autopro.ro, într-un format nou şi modern, accesibil pentru toţi utilizatorii săi, conceput pentru a satisface perfect nevoile cumpărătorilor şi vânzătorilor de maşini. www.autopro.ro este un ONE STOP SHOP site, locul perfect pentru a cumpăra sau vinde maşini. Utilizatorii pot înscrie anunţuri cu maşini noi sau second hand şi pot alege dintre modalităţile de promovare oferite.

Site-ul pune la dispoziţie patru pachete de promovare, optimizate pentru a asigura o vizibilitate cât mai potrivită a anunţului. Astfel, utilizatorii pot alege pachetul de bază "Business Start-up" şi să îşi asigure vizibilitatea anunţului pe Autopro.ro, pachetele "Business Smart" sau "Business Avantaj", care oferă expunerea anunţului pe prima pagină pentru următoarele site-uri din Mediafax Group: www.promotor.ro, www.prosport.ro, www.gandul.info, www.mediafax.ro, www.descopera.ro, www.go4it.ro, www.apropo.ro, www.one.ro, www.csid.ro, www.showbiz.ro, www.tare.ro, www.121.ro, www.protvmagazin.ro şi www.urban.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO