ZF Live

VIDEO ZF Live. Jean François Fallacher, CEO al Orange România: Românii se uită la TV mai mult decât restul Europei, chiar mai mult decât toţi la nivel mondial. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 12 iulie

Autor: Octavian Calei

12.07.2013, 12:15 842

Românii sunt unii dintre cei mai mari consumatori de televiziune din lume, a spus Jean François Fallacher, CEO al Orange România,  prezent la emisiunea de business ZF Live de vineri, 12 iulie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„Românii se uită la TV mai mult nu numai decât restul Europei, ci chiar mai mult decât toţi la nivel global”, a spus Fallacher la ZF Live.

Şeful Orange România a spus că decizia de a intra pe piaţa TV a fost motivată şi de procentul de peste 30% al traficului de date mobile de tip streaming al clienţilor Orange.

„În România nu este doar un apetit mai mare pentru televiziune, ci o schimbare şi în modul în care oamenii percep TV-ul. Oamenii vor să vadă din ce în ce mai mult conţinut video pe tabletă, pe laptop, nu numai la TV”, a spus Jean François Fallacher.

Fallacher a spus că au fost surprinşi de gradul mare de adoptare a platformei tv.orange.ro disponibilă clienţilor Orange TV, de 40%, ceea ce arată că românii preferă să urmărească programele TV şi de pe alte dispozitive.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO