ZF Live

VIDEO ZF Live."Lipsa zăpezii împinge micii hotelieri spre faliment". Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 14 ianuarie, cu Dragoş Răducan, FPTR

14.01.2014, 15:45 208

Mai multe hoteluri mici şi pensiuni din staţiunile montane ar putea intra în faliment la sfârşitul sezonului de iarnă dacă temperaturile vor rămâne şi în perioada următoare la fel de ridicate, a spus la ZF Live Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor în Turism (FPTR).

Lipsa zăpezii din staţiunile montane şi tem­pe­raturile crescute, care fac imposibilă producerea zăpezii artificiale, au redus cu 70-80% nu­mărul turiştilor aflaţi la munte în luna ia­nua­rie faţă de anul trecut, producându-le hote­lurilor şi restaurantelor pierderi de peste un milion de euro pe zi.

Urmăriţi emisiunea ZF Live de marţi, 14 ianuarie, cu Dragoş Răducan, Federatia Patronala a Turismului Romanesc (FPTR), despre dezastrul din turism pe Valea Prahovei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO