ZF Live

VIDEO ZF Live. ”Orice se poate îmbunătăţi, cu o idee bună şi mulţi bani”. Urmăriţi ZF Live de joi, 17 iulie, cu Andrei Brad, inginer şi antreprenor

17.07.2014, 13:11 469

”In ultimii ani am reusit sa călătoresc destul de mult în interes de afaceri. Mergând din aproape în aproape, am văzut şi diverse modele de afaceri şi diverse tipuri de companii şi verticale de business. Spre exemplu, ce condiţii întâlneşti în retail faţă de televiziune. Secretul nu stă în partea de programare, ci în oamenii care gândesc partea din spate. Pentru aceasta trebuie să ştii acel domeniu până la ultima virgulă”, a declarat la ZF Live Andrei Brad. 

Am mai multe proiecte la care lucrez şi mă documentez de peste un an. Unele dintre ele le-am întrerupt din motive de finanţare sau poate că piaţa nu era pregătită pentru ele. Voi vedea ce energii voi reuşi să aduc lângă mine pentru a duce mai departe aceste proiecte. Cele mai importante elemente pe care le-am învăţat în cercetări: pe lângă o idee, toată lumea caută o echipă multilateral dezvoltată, multidisciplinară. Vor să vadă că ai directorul de marketing, directorul tehnic. Depinde de domeniu, spre exemplu, în retail trebuie să ai un co-founder care să aibă experienţă în zona de retail.

Am văzut multe încurajări către tineri să se îndrepte către mediul antreprenorial. Există lucruri pozitive, dar trebuie întâi să înveţe să muncească, să înveţe lucruri practice. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO