ZF Live

VIDEO ZF Live. „SRL-D este unul dintre cel mai uşor de accesat programe de finanţare în România”.Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 24 februarie, cu Silviu Drăgănescu, consultant accesare fonduri nerambursabile

24.02.2014, 15:50 715

Sivliu Drăgănescu, invitatul emisiunii ZF Live de luni, 24 februarie, spune că interesul pentru înfiinţarea unui SRL-D este în creştere, în luna ianuarie înregistrând un flux de 20.000 de vizitatori pe site-ul de consultanţă pe care îl deţine.

„Este unul dintre cel mai uşor de accesat programe existente la ora actuală în România. Din momentul în care te înscrii, este o aplicaţie online foarte simplă cu planul de afaceri pe aippimm.ro”, a spus Drăgănescu.

Pentru programul SRL-D se poate aplica o singură dată şi presupune crearea a minim 2 locuri de muncă şi cheltuieli din fonduri proprii de minim încă 10.000 de euro. Drăgănescu este de părere că impunerea unui prag de minim de cheltuieli de 40% din cei 20.000 de euro în active amortizabile sau obiecte de inventar dezavantajează firmele de soft, care nu au nevoie de investiţii atât de mari pentru a începe.

Demisia de săptămâna trecută a lui Andrei-Dominic Gerea, ministrul Economiei, a lăsat în aşteptare viitorii antreprenori care şi-au pregătit planurile de afaceri pentru a lua 10.000 de euro de la stat prin programul de finanţare SRL-D în condiţiile în care nu mai are cine să semneze actul care marchează demararea primirii de solicitări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO