ZF Live

VIDEO ZF Live. Unul dintre cei mai importanţi specialişti HR din România: Studenţii de azi sunt mult mai buni decât generaţiile anterioare

Autor: Cătălina Butan

04.07.2013, 13:12 432

Studenţii de astăzi sunt mult mai buni decât generaţiile anterioare, ca nivel de educaţie şi deschidere către ce e nou, potrivit lui Florin Godean, country manager în cadrul firmei de recrutare şi muncă temporară Adecco România.

„Adecco a dezvoltat un proiect prin care atragem studenţii şi le facilităm desfăşurarea practicii pe perioada verii în companiile partenere ale noastre. Avem anual în jur de 270 de studenţi. Îi evaluăm, îi formăm, îi dezvoltăm, trainuim şi îi ducem în practică. Sunt foarte buni, comparabil cu ceea ce era în 1999-2000 ca nivel de educaţie, deschidere către ce e nou”, a mai spus Godean la ZF Live.

Adecco este lider pe piaţa mondială şi locală de muncă temporară, înregistrând o cifră de afaceri de peste 41 de milioane de euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO