ZF Live

VIDEO ZF Live. Vă daţi cu bicicletele în Herăstrău? Vedeţi cine este în spatele acestei afaceri. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 2 septembrie

02.09.2014, 13:21 915

În străinătate, mersul cu bicicleta este o modă, pentru că este o alternativă sănătoasă la maşină, este bună pentru mediu, dar şi pentru că există infrastructură şi piste speciale, a declarat al ZF Live Raluca Fiser, preşedinte Green Revolution.

”Eu am ales bicicleta pentru sănătate şi mediu. Am trăit 10 ani în Germania, unde pista de bicicletă face parte din transportul şi infrastructura urbană”, a spus ea.

Proiectul Bike Sharing de la Green Revolution este o inţiativă care oferă companiilor posibilitatea de a împrumuta angajaţilor biciclete. Compania a ajuns la afaceri de 2 milioane de euro pe an din business-ul cu bicicletele şi celelalte activităţi ale asociaţiei. În prezent Green Revolution are 100 de angajaţi, inclusiv în service-uri prin care oferim mentenanţă.  Închirierea unei biciclete costă 4 lei pe oră sau 15 lei pe zi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live