ZF Live

ZF Live. Alexandra Velescu, principal, Kearney: Le dăm angajaţilor sprijin pentru a-şi întemeia familii, pentru tratamente de fertilizare, adopţie şi pentru creşterea copiilor. Dacă eşti bine acasă, poţi să dai totul şi la birou

Autor: Ramona Cornea

30.07.2023, 11:43 239

Compania de consultanţă Kearney le dă angajaţilor din Europa subvenţii lunare pentru îngrijirea copiilor, un beneficiu financiar echivalent cu şase salarii pentru naşterea copilului, subvenţii lunare pentru preşcolari, precum şi sprijin financiar pentru fertilitate sau adopţii.

Compania de consultanţă Kearney are un pachet de beneficii complex pentru angajaţii care vor să-şi întemeieze o familie şi să facă un copil. Astfel, compania le dă angajaţilor din Europa subvenţii lunare pentru îngrijirea copiilor, un beneficiu financiar echivalent cu şase salarii pentru naşterea copilului, subvenţii lunare pentru preşcolari, precum şi sprijin financiar pentru fertilitate sau adopţii.

„Aceste şase salarii fac parte dintr-un program mai amplu numit Family Flex oferit de Kearney, gândit integrat în mod amplu pe toată experienţa de a avea un copil, de la momentul în care un cuplu îşi doreşte un copil, până la momentul la care angajatul se întoarce la Kearney, moment care presupune şi el mai multe beneficii”, a spus Alexandra Velescu, principal, Kearney, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO