ZF Live

ZF Live. Mihnea Crăciun, managing director Endeavor România: „Sunt foarte încrezător în capacitatea antreprenorilor români de a duce mai departe, prin copiii lor, spiritul antreprenorial“

Autor: Mara Rolea

04.06.2022, 00:05 286

♦ Endeavor a luat formă în America de Sud, mai exact în Argentina şi Chile, şi lucrează cu valori care susţin antreprenorii spre a-şi multiplica businessurile într-o formulă sustenabilă.

Educaţia antreprenorială este prea puţin dezvoltată în sistemul educaţional de stat din România, iar acest lucru se vede în pregătirea celor care pornesc propriile afaceri, este de părere Mihnea Crăciun, managing director la Endeavor România, o organizaţie cu origini în America de Sud, care sprijină iniţiativele private.

„Cred că în gena noastră există expresia că românul se descurcă în general. Asta reflectă o doză de antreprenoriat. Românul găseşte soluţii atunci când pare că acestea nu există“, a spus Mihnea Crăciun la emisiunea online de business ZF Live.

Endeavor a luat formă în America de Sud, mai exact în Argentina şi Chile, şi lucrează cu valori care susţin antreprenorii spre a-şi multiplica businessurile într-o formulă sustenabilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO