ZF Live

ZF Live. Octavian Fanea, CEO al KADRA: Plănuim să construim anul viitor primele turnuri pentru parcarea bicicletelor în Bucureşti

Autor: Iulia Apostoiu

06.07.2021, 17:00 541

♦ Parcările Bike Towers reprezintă un sistem vertical, complet automatizat care ocupă dimensiunea a şase locuri de parcare şi au o capacitate de stocare de 118 biciclete.

Octavian Fanea, CEO al KADRA, producător şi furnizor de sisteme automatizate de uşi de acces (fostul Aluterm Group), spune că anul viitor compania va construi primele parcări de tip Bike Tower din Bucureşti, cu un puternic impact ecologic şi care ajută şi la reducerea traficului.

În zonele unde au fost instalate deja astfel de parcări s-a observat o creştere a gradului de utilizare a căştilor şi o utilizare a bicicletelor cu 40%. „Există un dublu beneficiu: creşte utilizarea bicicletelor, fiindcă oameni au unde să îşi lase în siguranţă bicicletele şi creşte şi gradul de confort al utilizatorilor şi numărul de oameni care poartă cască”, a declarat Octavian Fanea în cadrul emisiunii de business ZF live.

Parcările Bike Towers reprezintă un sistem vertical, complet auto­matizat care ocupă doar dimensiunea a şase locuri de parcare şi au o capacitate de stocare de 118 biciclete. Conform site-ului oficial, soluţia propusă de KADRA este o structură din oţel, cu 12 laturi învelite în sticlă securizată şi fundaţia realizată din beton armat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO