ZF Live

ZF Live. Răzvan Rusu, antreprenor, fondator al Leader Team Broker: Am încercat să vindem produse de asigurare pe zona de IT şi cyber. Deşi există înţelegere la nivel local pentru adaptarea produselor, majoritatea asigurătorilor sunt parte a unor grupuri internaţionale şi nu au găsit mai departe înţelegere pentru a folosi produsele noastre

Autor: Mircea Nica

10.11.2022, 16:45 113

Leader Team Broker, companie de brokeraj în asigurări care s-a dus pe nişe precum asigurările ciberne­tice şi răspundere profesională IT, urmăreşte extinderea pe piaţa internaţională, în timp ce pe piaţa locală se vede o creştere pe zona asigurărilor de sănătate, a spus Răzvan Rusu, antreprenor, fondator al Leader Team Broker, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Momentan, noi am testat chatbotul nostru Eva pentru zona de asigurări de sănătate locală. Ne ajută foarte mult cu cerinţele clientului, iar robotul poate avea în acelaşi timp interacţiuni cu zeci sau sute de potenţiali clienţi. Am extras câteva date statistice. Piaţa a început să crească un pic. Este o nevoie de protecţie, dar să vedem ce se întâm­plă după ce trecem iarna aceasta. Vrem să extindem zona de chatbot şi pe internaţional. Pro­dusele le avem doar trebuie făcut robotul în alte limbi”, susţine Răzvan Rusu.

El a mai explicat că la nivel internaţional există o nevoie mai mare pentru produsele de asigurare de tip răspundere profesională IT şi cyber, în timp ce la nivel local, deşi există înţelegere pentru adaptarea produselor, majoritatea asigurătorilor sunt parte a unor grupuri internaţionale şi nu au găsit mai departe înţelegere pentru a folosi produsele oferite de Leader Team Broker.

Juridic, Leader Team Broker rămâne în continuare broker, dar acţionează precum un asigurător datorită drepturilor obţinute de la sindicatele din Londra, care îi dau posibilitatea de subscriere. În schimb, fiind broker, compania nu emite poliţele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO