ZF Transilvania

Primăria Bistriţa a modernizat colegiul Andrei Mureşanu din oraş cu 7,4 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

16.08.2012, 17:44 109

Primăria Bistriţa a finalizat proiectul de consolidare şi modernizare a corpului A din clădirea colegiului naţional Andrei Mureşanu, investiţie în valoare totală de circa 7,4 mil. lei (1,7 mil. euro), din care 98% reprezintă finanţarea prin Fondul European de Dezvoltare Regională şi de la bugetul de stat.

Principalele lucrări realizate în cadrul proiectului sunt hidroizolarea clădirii, reabilitarea arhitecturală, modernizarea instalaţiilor electrice, sanitare şi de încălzire, instalarea de scări cu platformă de cărucior pentru persoanelor cu deficienţe motorii.

Totodată, clădirea a fost dotată cu un laboratorul de informatică (32 de staţii de lucru complet echipate), laboratorul de fizică (trusă electricitate şi magnetism, trusă fizică moleculară şi căldură, dinamometre, pupitru pentru experienţe), laboratorul de chimie (tablă interactivă cu videoproiector, pupitru pentru experienţe) şi o sală de sport (poartă handbal rabatabilă, inel baschet cu plasă, spalier dublu din lemn, ladă de gimnastică cu 5 module, cal cu mânere).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO