ZF Transilvania

Subway deschide primul restaurant din Transilvania în Iulius Mall Cluj

Subway deschide primul restaurant din Transilvania în Iulius Mall Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

07.03.2012, 13:01 418

Subway, cel mai mare lanţ de restaurante din lume după numărul de unităţi, va deschide primul restaurant din Transilvania, în Iulius Mall Cluj. La Cluj, Subway va fi poziţionat la etajul shopping mall-ului, lângă terasa Iulius Mall, şi va ocupa o suprafaţă de 80 mp. Subway va fi inaugurat în primăvara acestui an.

Luna trecută Subway a semnat primul contract din România pentru a deschide un restaurant la Iaşi, în ansamblul urbanistic multifuncţional Palas. La Iaşi, restaurantul Subway va ocupa o suprafaţă de 90 mp. Proiectul Palas Iaşi este deţinut de Iulian Dascălu, antreprenorul român care are în proprietate cele mai multe centre comerciale, respectiv patru. Mai mult, americanii au în plan deschiderea a opt restaurante în România în acest an.

Subway, cu peste 36.000 de restaurante la nivel mondial, a anunţat anterior că intenţionează să ajungă la 60 de restaurante pe piaţa românească până în 2015, aceasta fiind prima cifră anunţată de reţeaua fast-food din planul oficial pentru România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO