Ziarul de Duminică

ALBUM/ De la superlativ in sus

ALBUM/ De la superlativ in sus
06.05.2009, 15:24 21

Un sclipitor si exclusivist mariaj al traditiei cu avangarda ne ofera album Unbridaled, care reuneste lucrarile prezentate la Targul de Nunti ExpoMariage de la inceputul acestui an (16-18 ianuarie), targ desfasurat in incinta hotelului JW Marriott din Bucuresti.

Cristallized – Swarovski Elements si-a dezvaluit cu acel prilej o extraordinara initiativa pentru nunti: o colectie impresionanta de piese-unicat create de peste o suta de designeri straini si romani.
Fie ca infrumuseteaza o rochie haute-couture desenata de John Galliano sau una ultramoderna de la Emilio Pucci, Cristallized – Swarovski Elements invoca si evoca eleganta.
Aceste creatii stralucitoare – printre care rochii de mireasa pline de glamour, create de nume sonore precum Giorgio Armani, Fendi si Vera Wang sau de stele in devenire ca Phillip Lim, Sinha-Stanic, Christopher Kane si Igor Chapurin; bijuterii si accesorii maiestrite de Stephen Jones, Bracher&Emden si Jimmi Choo; sau obiecte de o rara eleganta de la designeri ca Fredrikson Stallard si Studio Job – au necesitat mai mult de un an pentru a se apropia de desavarsire.
Pentru prima data, designeri si marci selecte din Romania s-au inspirat din Cristallized – Swarovski Elements, creand piese de exceptie. A fost cazul lui Stephan Pelger, Mihai Albu, Agnes Toma, Wilhelmina Arz, Laura Olteanu. In imaginile pe care le atasam acestei prezentari puteti vedea, in ordine: Bustier by Rossella Tarabini for Anna Molinari; Dress by Daniel Swarovski; Mini Jacket and Dress by Armani Prive.
Albumul a fost tiparit de Graphicom din Vicenza, Italia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO