Ziarul de Duminică

Cărţi practice despre dietă/ de Stelian Ţurlea

Cărţi practice despre dietă/ de Stelian Ţurlea

Cărţi practice despre dietă

16.12.2010, 23:36 21

Pierre Dukan

Nu ştiu să slăbesc

Soluţia în 4 etape pentru a slăbi şi a te menţine pe termenlung

Editura Paralela 45

Pierre Dukan şi-a început cariera la Paris, ca medic generalist.De 30 de ani este specialist în comportamentul alimentar şi înreeducarea funcţională şi nutriţională. A scris mai multe lucrăridespre pierderea în greutate. Cea de faţă explică aşa-numita MetodăDukan de Slăbire. Există patru faze: faza de atac - regimulproteinelor pure; perioada de cursă lungă - regimul proteineloralternative; regimul de consolidare - menit să prevină saltulînapoi; faza de stabilizare - bazată pe o singură obligaţie, o fixăpe săptămână pentru proteinele pure. Traducere din limba francezăde Ianina Marinescu.

AmandaSainsbury-Salis

Dieta care nu te înfometează

Cum să slăbeşti în mod ştiinţific şi să te menţii suplupentru totdeauna

Editura Paralela 45

"Am descoperit, urmând calea cea mai grea, că dieteletradiţionale nu funcţionează, scrie autoarea, la începutul cărţiisale. Am hotărât să îmi folosesc pregătirea ştiinţifică pentru agăsi o cale prin care să scap pentru totdeauna de kilogramele înplus." Autoarea explică fundamentul ştiinţific al descoperirilorsale şi îi învaţă pe cititori să slăbească la orice vârstă, cu unefort minim, prin gestionarea reacţiei de înfometare. Metoda a fosttestată de autoare pe ea însăşi, slăbind aproape 30 de kilograme şimenţinându-se suplă vreme de mai bine de nouă ani. Traducere dinlimba engleză de Otilia Tudor.

SusanM. Kleiner, Bob Condor

Dieta stării de bine

Să slăbim simţindu-ne excelent

Editura Paralela 45

Prin ce se distinge această carte de precedentele? Prin lungalistă cu alimente pentru starea de bine, inclusiv ouă, sandvişuricu carne de curcan, cereale, peşte, lapte, cafea, chiar şi cacao.Elementul-cheie îl constituie caracterul ordonat şi combinaţiilemâncărurilor frecvente. Traducere din limba engleză de CarmenChriculescu şi Alina-Florentina Dragomir.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO