Ziarul de Duminică

Cine sunt azi Rinocerii?

Cine sunt azi Rinocerii?
14.07.2010, 11:53 29

În zilele de 14, 15, 16 iulie, au loc la Accademia di Romaniadin Roma reprezentaţii cu spectacolul "Rinocerii la Roma", în regialui Thomas Oto Zinzi. "Rinocerii la Roma" e o poveste modernădespre rezistenţa umană, despre sufletele celor care nu vor săpiardă sensul lor profund în lupta de zi cu zi pentru libertate.Libertatea de a fi autentici într-o societate dezorientată,adeseori frivolă şi care ridică omologarea la nivelul unui cuvântde ordine pervers.

Spectacolul porneşte de la replica finală din "Rinocerii" luiEugene Ionesco.

Thomas Otto Zinzi - autor, regizor şi actor în acest spectacol -defineşte "Rinocerii la Roma" drept "un traseu sentimental printresufletele oamenilor". Spectacolul a fost gândit şi scris specialpentru spaţiile din Accademia di Romania, care găzduieşte astfel opoveste universală făcută din contradicţii, fragilitatetulburătoare, vise, reconstrucţii. O poveste care leagă Bucureştiide Roma cu un fir imaginar ce le aduce mai aproape pentru câtevaseri de vară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO